2018. szeptember 19. , 20:21
Köszöntjük Vilhelmina nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Önkormányzati hírek

Új honlapon a gödöllői önkormányzat

Gyorsabb és képesebb kíván lenni Gödöllő Város Önkormányzatának új honlapja, amely felváltja a korábbi, hazánk európai uniós elnökségi időszakára kialakított weblapot.
Miközben az új honlap tartalmát folyamatosan töltjük fel, egy ideig a régi honlap is elérhető marad a http://godollo.hu címen. Ezzel szeretnénk elősegíteni, hogy olvasóink az új honlap megismerése idején is tudjanak tájékozódni a korábbi, már megszokott „étlapból”.”

Keresés:   
2018.08.24 22:01
Civil Piknik a Civil Házban
Nyomtatható verzió

Minden eddiginél több civil szervezet képviseltette magát augusztus 24-én a Civil Pikniken. A Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület által hagyományosan megrendezett nyárzáró találkozón a különböző területeken tevékenykedő alapítványoknak és egyesületeknek lehetőségük nyílt a kötetlen eszmecserére, kapcsolatépítésre.


A rendezvényen a Civil Kerekeasztal Egyesület vezetése nevében elsőként Six Edit elnök köszöntötte a résztvevőket, aki méltatta és megköszönte a civilek munkáját.
Szabó Csaba alelnök ehhez hozzátette, kevés településen van olyan összefogás, mint Gödöllőn, ahol az egyesületek nem csak saját területükön tevékenykednek, hanem sok esetben egymást is segítik és közös programokat valósítanak meg. Ilyen többek között az élelmiszermentés, aminek köszönhetően jelentős mennyiségű élelmiszert juttatnak el a rászorulókhoz. Mint mondta, a jövőben az eddigi kezdeményezések mellett a környezettudatosságra kíván nagyobb hangsúlyt helyezni az egyesület.

Soha nem volt még ilyen aktív a civil élet Gödöllőn, mint most, mondta Kecskés Judit önkormányzati civil referens. A Civil Kerekasztal által megjelentetett új füzetben csaknem hetven aktív szervezet adatai találhatók. Ez az aktivitás jól látszik azon is, hogy a Civil Ház teljes kihasználtsággal működik. Mint elmondta, a szervezetek magukénak érzik az önkormányzat által nemrég felújított épületet,s köszönetet mondott azoknak, akik a nyári időszakban heti váltásban gondoskodtak a házban és a kertben található növényekről.
A Civil Pikniken idén sem maradhatott el a bográcsozás, ez alkalommal paprikás krumplival vendégelték meg a résztvevőket, akiknek az együtt töltött idő alatt Bartók Mátyás jazz dallamokat játszott.
A gödöllői civil élet sokszínűségéből mindenki ízelítőt kaphat, aki a Belvárosi Napokon ellátogat a Civil Utcába, ahol a városunkban működő alapítványok és egyesületek most is várják majd az érdeklődőket.


Látogatottság: 47
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése